Зведення ООС: двоє військовослужбовців поранені, а біля Золотого стріляли з мінометів

Минулої доби бойовики 24 рази порушили режим тиші, 5 разів застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння. 2 українських військових отримали поранення. Від початку поточної доби зафіксовано 1 обстріл позицій ОС.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«На луганському напрямку, поблизу населеного пункту Нижнє, вночі ворог обстріляв опорні пункти Об'єднаних сил з артилерії калібру 122 мм, та, приблизно в той же час, відкривав вогонь в районі Кримського з мінометів калібру 82 та 120 мм. Два випадки застосування окупантами мінометів зафіксовано також поблизу Золотого», - наголосили у штабі.

«Крім того, протягом минулої доби, ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Новоселівка Друга, Авдіївка, Піски, Новотроїцьке, Березове, Новомихайлівка, Старогнатівка, Павлопіль, Водяне, Гнутове, Лебединське та Широкине. Вогонь з важкого озброєння у цих випадках не вівся», - йдеться у звіті.

У ході бойових дій поранено двох військовослужбовців зі складу ОС.

Від початку цієї доби зафіксовано обстріл позицій Об'єднаних сил в районі Авдіївки з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед бійців ЗСУ немає.

За даними розвідки, минулої доби поранено 4 бойовиків.

Нагадаємо, сьогодні в Києві президент Петро Порошенко та канцлер Німеччини Ангела Меркель обговорять питання Донбасу.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО