ДТП в Харкові: лікарі розповіли про здоров'я Зайцевої

Комісія, створена обласним управлінням охорони здоров'я, за результатами оглядів фахівцями і додаткових обстежень головної фігурантки кривавого ДТП в Харкові Олени Зайцевої, не виявила в неї жодних патологій.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Харківської ОДА.

«За результатами обстеження обласними фахівцями жодних патологій у підслідної Зайцевої не виявлено. Жодних протипоказань для її перебування в умовах слідчого ізолятора немає», – повідомив про висновки комісії начальник управління охорони здоров'я ХОДА Богдан Федак.

Огляд та обстеження Олени Зайцевої проводили 22 жовтня наступні фахівці: обласний нейрохірург, кардіолог, обласний офтальмолог, обласний кардіолог, ревматолог, а також обласні фахівці з ультразвукової та лабораторної діагностики.

Всю необхідну інформацію та висновки обласна комісія передала до правоохоронних органів.

Нагадаємо, адвокати Зайцевої скаржаться, що їхня підзахисна погано себе почуває.

Як відомо, 18 жовтня 2017 року в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова відбулося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоний сигнал світлофора, та автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого перебував 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ятеро людей, ще одна людина померла від травм у лікарні.

Зайцва визнала свою провину. Дронов провину заперечує й наполягає, що він також постраждав.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО