Аварії на водопроводах: в яких містах немає води

В Ужгороді через аварію на водозаборі водопостачання відсутнє на всій лівобережній частині міста та в прилеглих населених пунктах.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Ужгородської міськради в Facebook.

«Ужгородський водоканал повідомляє, що сьогодні вночі на водозаборі Минай виникла аварійна ситуація, фахівці підприємства вже працюють над її ліквідацією. У зв'язку з цим тимчасово, при виконанні робіт, водопостачання з водозабору Минай призупинене», – йдеться в повідомленні.

Через аварію, як зазначається, водопостачання відсутнє на всій лівобережній частині міста, зокрема, й у довколишніх населених пунктах, а також населених пунктах, що належать до Коритнянської сільради.

Також без води залишилася правобережна частина міста. Очікується, що відновлення водопостачання відбудеться відразу ж після виконання робіт, орієнтовно до 17:00 середи.

Водночас адміністрація КП «Водоканал» Ужгорода зазначає, що аварійна ситуація не має стосунку до планових робіт із заміни обладнання, що проводилися вночі.

Крім того, без водопостачання залишилися й частина жителів Чернівців. Через ремонтні роботи з ліквідації витоку холодної води з магістрального водопроводу від насосної станції Шубранець до резервуарів чистої води Попова в місті обмежена подача води більш ніж на 30 вулицях.

Раніше в Торецьку Донецької області щонайменше вісім діб люди були без водопостачання, рятувальники підвозили воду населенню.

Також стало відомо, де в Києві не включили гарячу воду.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО