Зведення штабу ООС 2 жовтня: 21 обстріл, втрат немає

За добу 1 жовтня в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 21 раз обстріляли позиції українських військових, чотири рази застосувавши заборонене озброєння.

Як повідомляє прес-центр ООС, обстріли були зафіксовані в районах населених пунктів Кримське, Золоте, Новозванівка, Луганське, Зайцеве, Піски, Красногорівка, Новомихайлівка, Новотроїцьке, Старогнатівка, Гнутове, Водяне, Лебединське і Широкино, пише «Слово і Діло».

Бойовики вели вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Позиції Об'єднаних сил в районі населеного пункту Водяне були обстріляні з 82 мм і 120 мм мінометів. Поблизу Луганського терористи застосували озброєння бойових машин піхоти і 82 мм міномети. У штабі також додали, що в результаті обстрілу втрат серед українських військовослужбовців немає. За даними розвідки, чотири бойовики були знищені і шість отримали поранення.

Минулим вечером терористи здійснили вогневий наліт на населений пункт Водяне, завдавши удари із артилерії 122 мм калібру, а також 82 мм і 120 мм мінометів. Наслідки обстрілу уточнюються.

З початку поточної доби противник Об'єднаних сил біля Водяного Лебединського і Кримського тричі були обстріляні з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї та гранатометів. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Раніше в Раді закликали продовжити дію закону про особливий статус Донбасу.

Також нагадаємо, що за інформацією ОБСЄ, від бойових дій на Донбасі постраждали 23 дитини.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО