Зведення штабу ООС 18 вересня: 21 обстріл, втрат немає

За минулу добу 17 вересня в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 21 раз обстріляли позиції українських військових, двічі застосувавши заборонене озброєння.

Як повідомляє прес-центр ООС, обстріли були зафіксовані в районах населених пунктів Кримське, Луганське, Світлодарськ, Старогнатівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське і Широкино, пише «Слово і Діло».

Бойовики вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. З мінометів калібру 82 мм були обстріляні позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Лебединське. Опорні пункти українських військ біля Павлопіля терористи обстріляли з міномета 120 мм калібру.

У штабі також додали, що втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. За даними розвідки, одного бойовика знищили, ще один був поранений. З початку поточної доби, 18 вересня, терористи тричі обстріляли позиції Об'єднаних сил в районі населених пунктів Лебединське і Водяне. Бойовики застосували великока ліберні кулемети і стрілецьку зброю. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Нагадаємо, Волкер закликає продовжити закон про статус Донбасу.

Також відзначимо, на Донбасі завершили роботи з облаштування КПВВ «Мар'їнка».

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО