Поліція уточнила кількість поранених унаслідок стрілянини в Харкові

У стрілянині біля міськради Харкова був поранений один охоронець.

Як пише «Слово і Діло», про це в понеділок, 20 серпня, «Радіо Свобода» повідомили у відділі комунікації місцевого облуправління поліції.

«Один охоронець був поранений, як і патрульний поліцейський, що помер у лікарні», – сказали в поліції.

Раніше з'явилася інформація, що поранення внаслідок стрілянини отримали чотири людини.

Як повідомляє сайт NewsRoom, поранений охоронець Геннадій М. перебуває на штучній вентиляції легенів.

Як повідомив заступник головного лікаря лікарні швидкої та невідкладної допомоги Андрій Козаченко, до них доправили двох постраждалих. Правоохоронець отримав множинні поранення й фактично був у стані клінічної смерті. Врятувати заступника командира роти патрульних не вдалося. Щодо другого пацієнта, то в чоловіка 1970 року народження було проникне вогнепальне поранення в спину. Лікарі оперували його всю ніч.

«Зараз потерпілий у важкому стані, й ми поки не беремося робити прогнозів про його шанси на одужання», – зазначив Козаченко.

Своєю чергою речник МВС Артем Шевченко повідомив, що причиною загибелі поліцейського стало влучання кулі нападника в незахищену бронежилетом частину тіла.

«29-річному Дмитру Кириєнку кулі злочинця з перероблених на бойові стартових пістолетів потрапили в бік – там найбільш вразливе, не захищене пластинами бронежилета місце тулуба», – написав Шевченко в Facebook.

Як раніше розповіли в поліції, зловмисником може бути місцевий житель 1959 року народження. У нього в крові виявили високий вміст алкоголю.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО