Центральне сховище Нацбанку отримало нового директора

Національний банк за результатами відкритого конкурсу призначив Віталія Брика на посаду директора Центрального сховища регулятора.

Про це повідомили у прес-службі НБУ, пише «Слово і Діло».

Конкурс було оголошено після призначення попереднього директора Центрального сховища Миколи Каленського до складу Ради Нацбанку у квітні 2018 року. Усього в ньому взяли участь дев’ятеро претендентів.

Віталій Брик розпочав працювати в банківській сфері з 1996 року у Здолбунівському відділенні Рівненської дирекції Акціонерного комерційного агропромислового банку Україна на посаді начальника відділу фінансової безпеки.

В системі Нацбанку він почав роботу з 1999 року. Працював на посаді провідного економіста відділу готівкового обігу та касових операцій Рівненського обласного управління Національного банку та на посаді завідувача сектором. Надалі керував вказаним відділом.

З 2005 року був призначений заступником начальника управління Національного банку у Рівненській області, а з 2015 року – начальником управління Національного банку у Рівненській області. З 2016 року – представник Національного банку у Рівненській області.

Уся професійна діяльність Віталія Брика в Національному банку безпосередньо пов’язана з організацією готівкового обігу, касових операцій та перевезенням цінностей.

Раніше НБУ пояснив причини падіння курсу гривні в липні.

Також «Слово і Діло» писало, як в НБУ пояснили, чому в липні подорожчав долар.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО