ООС: бойовики зірвали розведення військ в районі Станиці Луганської

Минулої доби бойовики 36 разів порушували режим припинення вогню, з них 9 разів застосовували важке озброєння. Втрат серед українських військових немає.

Про це йдеться у зведенні прес-центру ООС, пише Слово і Діло

Окупанти вкотре зірвали розведення військ в районі Станиці Луганської, відкривши вогонь зі стрілецької зброї, наголосили у штабі.

За даними штабу, упродовж минулої доби ситуація в районі проведення ООС залишалася контрольованою. Бойові дії, із загостренням на окремих напрямках, тривали уздовж всієї лінії зіткнення.

«На Луганському напрямку інтенсивність боїв порівняно з попередньою добою значно зменшилась. В районі н.п. Новотошківське ворог припинив спроби оволодіння позиціями наших військ», - йдеться у звіті.

На Дебальцевському напрямку в районі н.п. Троїцьке, Луганське, Світлодарськ підрозділи Об’єднаних сил зосередженим вогнем зі стрілецької зброї відповіли противнику та подавили його вогневі точки, повідомили у штабі.

«На Донецькому напрямку ворог безуспішно проявляв активність в районах населених пунктів Авдіївка та Мар’їнка. Наші захисники адекватним вогнем у відповідь не дозволили противнику перейти до більш активних дій», - підкреслили у прес-центрі.

З вересня 2015 року ОБСЄ зафіксувала 846 тисяч порушень режиму припинення вогню.

Тим часом, Білорусь відправила гумдопомогу на Донбас.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО