У Луганській області скоротиться кількість блокпостів на дорогах

На дорогах Луганської області незабаром буде скорочено кількість блокпостів з 15 до 8.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Луганської ВГА Юрій Гарбуз, пише «Слово і Діло».

«Приділили увагу функціонуванню блокпостів. За рішенням командування ООС, передбачено скорочення їх кількості на території області з 15 до 8», - зазначив він за результатами зустрічі з керівниками правоохоронних органів, контролюючих структур і підрозділів ЗСУ.

При цьому Гарбуз підкреслив, що зараз на двох стаціонарних блокпостах «Лисичанськ-Бахмут» і «Кремінна-Лиман» ведеться оптимізація роботи: забезпечення водопостачання та водовідведення, освітлення, асфальтування тощо.

«Доручив керівникам Департаменту фінансів та Управління з питань нормативно-правової роботи та децентралізації облдержадміністрації розробити механізм фінансування та утримання стаціонарних блокпостів», - додав він.

Поряд з цим, за словами Гарбуза, були обговорені питання виконання бюджетів усіх рівнів, охорони державного кордону, перетинання громадянами лінії розмежування і контролю за переміщенням товарів через КПВВ «Станиця Луганська», протипожежної безпеки, надання адміністративних послуг населенню Управлінням Державної міграційної служби України в Луганській області тощо.

Також на Донбасі врегулюють процедуру проходження блокпостів.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО