Бійка з Шуфричем: поліція вивчає відео

Правоохоронці розслідують кримінальне провадження щодо хуліганських дій за фактом бійки, яка сталася в ніч на 13 травня за участю сина нардепа від «Опоблоку» Нестора Шуфрича Олександра.

Як пише «Слово і Діло», про це УП повідомила представниця відділу комунікацій поліції Києва Ірина Левченко.

«За попередньою інформацією, виник словесний конфлікт між двома групами осіб у цьому закладі, він переріс у бійку, одна людина отримала травми. Наразі оперативники поїхали на місце, щоб вилучити записи камер відеоспостереження», – сказала Левченко.

Вона не змогла уточнити, чи дійсно під час сутички побили сина Шуфрича, та якого ступеня травми він отримав.

«Одна людина отримала травми. Буде судово-медична експертиза після завершення лікування», – сказала Левченко.

Вона також додала, що поліцейські встановлюють учасників бійки й перевіряють можливу причетність до правоохоронних органів.

«Усі учасники бійки були в цивільному. Зараз цих осіб встановлюють. Також перевірять їх можливу причетність до правоохоронних органів», – сказала Левченко.

За даними поліції, наразі за фактом бійки нікого не затримали.

Раніше прес-службі нардепа від «Опоблоку» Нестора Шуфрича повідомила, що в ніч на 13 травня група невідомих осіб побила старшого сина нардепа Олександра під час його перебування в одному з ресторанів Києва. Зазначалося, що нападники представилися працівниками органiв.

Як відомо, раніше старший син народного депутата від «Опозиційного блоку» Нестора Шуфрича, також Нестор, на Bentley збив у центрі Києва 31-річного чоловіка.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО