ПАРЄ ухвалила резолюцію щодо протидії гібридній війні

Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила резолюцію щодо протидії гібридній війні.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив на своїй сторінці в Facebook віце-президент ПАРЄ, голова української делегації Володимир Ар'єв.

«Знову успіх в ПАРЄ - ухвалена резолюція по доповіді про протидію гібридній війні. Асамблея послалася на дії Росії проти України і закликала протидіяти всім проявам гібридної війни, в тому числі ліквідувати юридичні прогалини та координувати зусилля в протидії цьому новому явищу», – зазначив Ар'єв.

«Це вже друга за тиждень резолюція, з тих що я готував, спрямована на боротьбу з інформаційними атаками джерел гібридних воєн, головним з яких є Росія. У ній, окрім стурбованості, цілком конкретні звернення», - написав він.

Ар'єв додав, що заклики до Москви безрезультатні. А нова резолюція спрямована на «об'єднання зусиль здорової частини світу для лікування від інформаційної інфекції російського виробництва».

Як повідомлялося, напередодні ПАРЄ заявила про російську війну проти України й закликала Росію припинити постачати зброю, боєприпаси та військових на схід України.

Раніше ПАРЄ визнала окупацію частини Донбасу Росією.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО