Зведення штабу АТО 5 квітня: 39 обстрілів, втрат немає

За минулу добу 4 квітня бойовики 39 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, серед українських військових постраждалих немає.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО, передає «Слово і Діло».

«Бойовики російсько-окупаційних військ продовжують зривати «великоднє перемир'я» в районі проведення АТО. За минулу добу зафіксовано 39 обстрілів позицій наших захисників», - йдеться в повідомленні штабу.

На донецькому напрямку з 82-мм мінометів, гранатометів, снайперської та стрілецької зброї обстріляні захисники Шахти «Бутівка». З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики вели вогонь по укріпленнях ВСУ в районі Авдіївки, Лебединського та Кам'янки. Також гранатомети НЗФ застосували в районі Водяного і Мар'їнки, озброєння БМП - поблизу Гнутового, великокаліберні кулемети - неподалік Опитного і Гнутового, а снайперську і стрілецьку зброю - по захисникам Широкино і Водяного. Крім цього, зі стрілецької зброї вогонь вівся поблизу Павлопілґ, Гнутового і Невельського.

На луганському напрямку зі стрілецької зброї бойовики обстріляли зміцнення ЗСУ в районі Станиці Луганської, а також - станції Донець.

«Внаслідок ворожого вогню жоден український воїн не постраждав», - підкреслили в штабі АТО.

Раніше повідомлялося, що Португалія готова ввести миротворців на Донбас.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО