Справа Веремія: суд продовжив розгляд апеляції

Апеляційний суд Києва в понеділок, 2 квітня, продовжив розгляд апеляції на вирок обвинуваченому у вбивстві журналіста В'ячеслава Веремія.

Про це повідомляє «РБК-Україна», пише «Слово і Діло».

Під час судового засідання Юрій Крисін заявив, що не встиг укласти угоду з адвокатом.

«Угоду укласти не встиг з адвокатом. Я мав зустрітися з адвокатом, але мене закрили 29-го. Ну, так вийшло, Ваша честь, мене пмають захищати Сладко та Гнатюк, але мене закрили», – сказав Крисін.

Водночас суддя поставив на обговорення питання про призначення адвоката з Центру надання безоплатної правової допомоги.

«На судове засідання з'явилися учасники. Попереднє засідання було перенесене через те, що Крисін не уклав угоду з адвокатом. У зв'язку з тим, що Крисін не скористався можливістю для укладення угоди з адвокатом, на обговорення учасників ставиться питання про можливість призначення захисника шляхом надання адвоката з Центру надання безоплатної правової допомоги», – сказав суддя.

Прокурор у справі заявив, що Крисін спеціально вводить в оману слідство та суд.

Нагадаємо, прокурор Олексій Донський заявляв, що для Крисіна, обвинуваченого в убивстві журналіста В'ячеслава Веремія, вимагають шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, в грудні 2017 року Шевченківський районний суд міста Києва визнав Юрія Крисіа винним у справі про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія. За вироком суду, Крисіну призначили покарання у вигляді 4 років позбавлення волі умовно зі звільненням від відбування покарання з випробувальним терміном на 2 роки.

ГПУ подала до суду апеляційну скаргу на вирок Крисіну.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО