Рада з п'ятої спроби затвердила порядок денний сесії

Верховна Рада 20 березня з п'ятої спроби проголосувала за порядок денний 8-й сесії. Відповідний законопроект №8063 підтримали 239 народних депутатів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

Спікер парламенту Андрій Парубій підкреслив, що йдеться про постанову №8063 з включенням до переліку законопроектів №№ 8059, 8108, 6391-1 і враховуючи пропозиції, які оголосив нардеп від БПП Григорій Заболотний.

«Зараз я даю доручення комітету податкової політики невідкладно розглянути проект закону 7403-2 як невідкладний, як такий, що потребує нагального вирішення. Як обіцяв голові аграрного комітету Бакуменку, як обіцяв представникам аграріїв, я даю невідкладне доручення комітету», – сказав Парубій після голосування.

За словами нардепа від фракції БПП Вадима Денисенка, парламент не підтримував проект постанови через відсутність голосів від певних фракцій.

«Вчора, наскільки я розумію, були певні домовленості про те, що всі підтримують включення до порядку денного понад 2 тисячі законів. Але сьогодні низка фракцій просто не давала жодного голосу. На табло – не більш ніж 200 голосів. Це стало причиною перерви», – повідомив Денисенко.

Відзначимо також, стало відомо, які партії пройшли б до Ради на виборах наприкінці лютого.

Раніше Парубій передбачив невизнання Радою виборів Путіна.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО