Нардеп Лозовой прокоментував свою поправку до КПК

Народний депутат фракції РПЛ Андрій Лозовой прокоментував свою поправку до КПК.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку народного обранця в Facebook.

«Йде дуже брудна огидна проплачена кампанія, нібито через моїх поправок до КПК у людей будуть проблеми з похоронами», - написав він.

«Це абсолютно не відповідає дійсності і дуже прикро, що на хвилю проплачених, відверто брехливих публікацій повелося чимало людей зі здоровим глуздом. За фактом ЖОДНА моя правка не стосується термінів поховання людей. Це все вигадки з метою дискредитації нашої політичної сили. Це придумали з метою завалити мою антикорупційну поправку, яка обмежує терміни слідства і таким чином, забирає у силовиків на місцях можливість штучно затягувати розгляд кримінальних проваджень, таким чином знущаючись над людьми, «віджимати» бізнес у підприємців, по «бєспрєдєлу» тримати людей в СІЗО роками. Проти моєї поправки є шалений опір із боку всіх силових структур, тому, що моя поправка по суті ламає корупційну годівницю», - заявив народний депутат.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков закликає Верховну Раду внести зміни до законів, які з 15 березня 2018 року можуть паралізувати роботу правоохоронців.

Раніше повідомлялося, що Лозовой забув ініціювати створення ТСК за фактами привласнення українських активів бізнесменами з РФ.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО