Нардеп-радикал Лозовой забув вказати в декларації гектари землі під Києвом

Читать на русском

За останні два роки депутат-радикал Андрій Лозовой придбав п‘ять гектарів землі під Києвом.

Народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовой забув вказати у щорічній декларації гектари землі під Києвом. На вихідних політик потрапив в черговий скандал і заявив, що був побитий під час конфлікту у Львівській області, оскільки його охоронці помилково підібрали французького бульдога, що належить іншим людям.

Як вдалося з'ясувати «Слову і Ділу», в Єдиному реєстрі нерухомого майна на людину з ім'ям Лозовой Андрій Сергійович зареєстровані дві великі земельні ділянки під Києвом.

Обидві вони були придбані під час АТО – одна в 2015 році, а інша – у вересні 2017 року. Обидві ділянки оформлював один і той самий нотаріус (державний реєстратор) – Вашека Сергій Володимирович із Миронівського районного нотаріального округу Київської області. Площа першої ділянки становить 2,6 га, а другої – 2,4 га.

Декларацію за 2016 рік Лозовій подав у березні цього року, а значить, мав туди внести щонайменше зареєстровану в 2015 році землю.

Втім, існує певна ймовірність того, що гектарами під Києвом володіє не сам нардеп, а його повний тезка – теж Лозовой Андрій Сергійович, який живе в столиці.

Цікаво також, що квартира з площею 39 квадратних метрів, яку Лозовой вказав у декларації за 2016 рік, згідно з даними Єдиного реєстру нерухомого майна, на нього не зареєстрована.

У декларації за 2015 рік Андрій Лозовой зазначив колекцію вин і картин, колекцію із 72 ікон, колекцію холодної зброї з 32 одиниць, а також хрест-енколпіон зі святими мощами 13-го століття.

Нагадаємо, 3 жовтня Верховна Рада ухвалила закон про судову реформу, до якого увійшла «поправка Лозового». Поправка зменшує граничні терміни досудових розслідувань і викликала багато нарікань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: