Суд наклав арешт на рахунки та цінні папери інвестора «Трейд Коммодіті»

На рахунки та цінні папери затриманого детективами НАБУ за підозрою в причетності до розтрати майже 150 мільйонів гривень Міністерства оборони на закупівлі палива інвестора ТОВ «Трейд Коммодіті» Володимира Трофименка наклали арешт.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва понад два тижні тому за результатами розгляду клопотання співробітника Бюро, повідомляє «Слово і Діло».

Детектив просив накласти арешт на два рахунки Трофименка в Альтбанку, на два рахунки в Креді Агріколь Банку, на чотири рахунки в Укрсоцбанку, на рахунок в Універсал Банку, на цінні папери, що перебувають на рахунках Таскомбанку й Альтбанку, а саме: акції ПАТ «Нерухомість Столиці», ПрАТ «Міські інвестиції», ПрАТ «Ренесанс» і ПрАТ «Мультиплекс-Холдинг».

У клопотанні працівник Бюро вказав, що приналежність зазначеного майна Трофименку підтверджена листом Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів від 29 грудня, додатками до нього, інформаційною довідкою щодо залишків коштів на рахунках Трофименка й випискою про операції з цінними паперами за період із 1 листопада 2012 року до 22 січня 2018 року.

Суд повністю задовольнив клопотання.

Нагадаємо, суд зняв арешт із деякого майна інвестора «Трейд Коммодіті».

Раніше суддя відпустив Трофименка під особисте зобов'язання.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО