Омелян назвав аеропорти, до яких зайде RyanAir

Міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив подробиці переговорів між Україною та ірландським авіаперевізником RyanAir.

Про це він розповів на прес-конференції, пише «Слово і Діло».

За словами міністра, борт RyanAir прилітав в Україну для переговорів.

«До підписання контракту я нічого не коментую. Дійсно в нас сьогодні були переговори, дійсно вони були успішними, дійсно компанія почне свої польоти восени цього року», – заявив Омелян.

Польоти RyanAir здійснюватимуться з аеропортів «Львів» та «Бориспіль». Напрямки польотів ще не відомі. На запитання журналіста, чи співпадають вони з анонсованими минулого року, Омелян відповів: «Я сподіваюся, ви будете здивовані».

Нагадаємо, Boeing 737-800 ірландського лоукосту RyanAir вперше в історії здійснив посадку в аеропорту «Бориспіль» о 20:36 21 лютого.

Минулого разу літак RyanAir прилітав в Україну (аеропорт «Київ») 14 березня 2017 року. Наступного дня комерційний директор лоукосту Девід О'Брайан і міністр інфраструктури України Володимир Омелян оголосили про запуск з осені 2017 року рейсів RyanAir з аеропортів «Львів» та «Бориспіль».

Однак згодом компанія відмовилася від виходу на український ринок, звинувативши «Бориспіль» у недотриманні домовленостей.

Раніше Омелян розповідав, за скількома маршрутами може полетіти RyanAir.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО