У зоні АТО загинув боєць ЗСУ, троє поранених, один травмований – штаб

З початку 19 лютого незаконні збройні формування дев'ять разів обстріляли українські позиції в зоні проведення АТО, в результаті чого один військовий загинув, один отримав поранення, ще один отримав бойову травму.

Крім того, під час виконання бойового завдання в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої, поранення отримали ще двоє українських військових. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Відзначається, що на луганському напрямку бойовики застосували міномети калібру 82-мм по українських позиціях неподалік Кримського. З гранатометів різних типів і великокаліберних кулеметів окупанти вели вогонь по укріпленнях поблизу Гладосове Новолуганське і Світлодарська.

На донецькому напрямку НВФ з мінометів калібру 82-мм, автоматичних станкових гранатометів і кулеметів обстріляли опорні пункти сил АТО біля Пєсків.

Застосування бойовиками 120-мм і 82-мм мінометів зафіксовані поблизу Лебединського, Водяного і Широкино.

Раніше повідомлялося, що в зоні АТО затримали бойовика «Оплоту».

Нагадаємо також, за минулу добу 18 лютого в районі проведення АТО спостерігалася подальша активність бойовиків російсько-окупаційних угрупувань. Зокрема, ворог продовжував застосовувати по позиціях захисників України міномети, які давно повинні бути відведеними від лінії розмежування.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО