Кличко передав меру Лісабона «ключі» від Євробачення

Мер Києва Віталій Кличко передав символічні ключі від Євробачення меру Лісабона Фернандо Медині. Навесні 2018 року португальська столиця прийматиме пісенний конкурс.

Про це в понеділок, 29 січня, повідомляє прес-служба КМДА, передає «Слово і Діло».

«Коли Джамала перемогла, я буквально стрибав від радості. І ми всі були їй вдячні. Адже світ знову почув про Україну, оцінив її талант, музику й душу! Ми раділи можливості вчергове представити світові нашу гарне місто. Адже Київ уже вдруге приймав Євробачення», – заявив Кличко.

Мер Києва підкреслив, що організатори, учасники та гості залишилися задоволеними й високо оцінили проведення Євробачення в Києві.

«Тому з високо піднятою головою ми сьогодні (29 січня – ред.) передаємо ключі від конкурсу Лісабону. Завдяки Сальвадору Собралу та його душевній джазовій баладі Португалія вперше перемогла на Євробаченні. Ми передаємо Лісабону естафету! І саме з цього моменту починається відлік часу до старту пісенного конкурсу», – сказав Кличко.

«Музику люблять усі, й вона об'єднує світ. І саме завдяки Євробаченню люди в усьому світі мають можливість через музику дізнатися про культуру, характер, уподобання людей у ​​багатьох країнах», – підкреслив мер Києва.

Раніше стало відомо, що аудитори знайшли на Євробаченні-2017 порушення на мільйони.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО