У центрі Києва побили громадянина Великобританії

У центрі Києва невідомі побили 23-річного громадянина Великобританії Ліама Ентоні Тонга, який приїхав до столиці на два дні.

Про це повідомляє «Громадське», передає «Слово і Діло».

Згідно з інформацією, хлопець повертався додому до Великобританії. Він здав зйомну квартиру і з валізою вийшов на вулицю, щоб прогулятися по місту перед відльотом. Навпроти Михайлівського собору у Трьохсвятительській, 13 на нього напали невідомі. Спочатку вони почали кидатися сніжками, штовхнули ногою валізу, а потім повалили і почали бити.

Побитого чоловіка побачила киянка, психолог Марія Макуха.

«Я запитала англійською: «Що трапилося?». Він розповів, що на нього напали троє молодих людей. Їхню зовнішність він не зміг розпізнати. Пам'ятає, що у одного була зелена куртка. Обличчя в них були прикриті капюшонами або шапками. Далі я викликала поліцію. Поліція сказала, що потрібно заїхати за «швидкої» спочатку, взяти довідки. Ми це зробили», - розповіла Марія Макуха.

У молодого чоловіка були тріщини зубів, тріщина в носі, забій плеча. За словами психолога, вони звернулися в поліцію, після чого він виїхав. Відомо, що хлопець дістався до Лондона.

Як пояснила Макуха, напад було скоєно не з метою пограбування, тому що всі речі потерпілого виявилися на місці. Вона передбачає, що це сталося через нетерпимість - у хлопця було волосся рожевого кольору і пірсинг в носі.

Раніше в поліції повідомили, скільки вбивств розкрили за добу.

Також, нагадаємо, що в центрі Одеси сталася перестрілка, загинув один поліцейський.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО