Вбивство Ноздровської: суд ухвалив важливе рішення

Апеляційний суд Київської області залишив під вартою Юрія Россошанського, який підозрюється у вбивстві правозахисниці і юриста Ірини Ноздровської.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Інтерфакс-Україна.

«На засіданні в четвер апеляційна інстанція залишила чинним рішення Вишгородського районного суду Київської області від 9 січня про обрання підозрюваному відповідного запобіжного заходу. Таким чином, Россошанський буде під арештом до 8 березня 2018 року», - йдеться в повідомленні.

Апеляція була подана адвокатами сім'ї Ірини Ноздровської, які просили суд змінити запобіжний захід Юрію Россошанському на домашній арешт.

Як повідомлялося, родичі Ірини Ноздровської сумніваються, що заарештований Юрій Россошанський винен у злочині. Ця версія не викликає довіри у дочки загиблої - Анастасії Ноздровської.

Нагадаємо, зниклу безвісти Ірину Ноздровську знайшли мертвою під Києвом 1 січня. Жінка вела справу про загибель своєї сестри, яку у вересні 2015 року на смерть збив Дмитро Россошанський - племінник районного судді, який на момент ДТП перебував у стані наркотичного сп'яніння.

У вбивстві Ноздровської підозрюється Юрій Россошанський. Суд заарештував його 9 січня на два місяці без права внесення застави.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО