Луценко розповів, чому не довіряє обіцянкам

Генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів, чому він не довіряє обіцянкам та за яким принципом потрібно нараховувати зарплати.

Як інформує «Слово і Діло» про це він сказав у програмі «Hard із Влащенко».

«Я дійсно також більше довіряю не словам, хоча, як правило, гарні слова в нашій зараженій популізмом країні перший час надихають більше людей. Потім приходить усвідомлення, що за словами має бути конкретний результат і ось тут вступає вже частина мого інженерного життя, коли мене вчили простим речам – потрібно рахувати не обіцянки, а конкретно здані в ОТК на техконтроль вироби, й за них тобі платять зарплату», – зазначив генпрокурор.

Нагадаємо, в самого Юрія Луценка аналітики «Слова та Діла» зафіксували 140 обіцянок. З них виконані лише 43. Ще 24 – в процесі.

Зокрема, серед найрезонансніших обіцянок справа про розстріли на Майдані, вбивство Шеремета, передати до суду справи щодо Азарова, Арбузова, Клименка та Онищенка, а також заява про те, що в разі провалу на посаді генпрокурора Луценко піде з політичного й громадського життя.

Раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що його життєвою позицією є виконання своїх обіцянок, і він має намір змусити інших українських політиків також їх виконувати.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО