Насіров заявив, що справи проти нього не мало бути

Відсторонений голова ДФС Роман Насіров називає справу проти себе вигаданою та політизованою.

Про це він заявив перед засіданням суду 27 листопада, передає «Слово і Діло» з посиланням на 112.ua.

«Наша позиція сьогодні: по суті, цієї справи немає, її не мало бути. Не мало бути жодної підозри, тим більше не мало бути жодного обвинувального акту», – сказав він.

«Але якщо справа вже подана до суду, то нам – мені особисто – важливо, щоб вона розглядалася в суді, й ми могли відкривати наші матеріали та обґрунтовувати нашу позицію й довести, наскільки заангажованою, вигаданою та політизованою була і є ця справа. Наскільки детективи НАБУ заради якихось інших цілей сфабрикували цю справу», – додав Насіров.

За його словами, немає не те що складу злочину, але навіть події злочину.

«Нема навіть події злочину, ми навіть не говоримо про склад злочину», – сказав Насіров.

Він зазначив, що під час його головування в ДФС було дано близько 10 тисяч розстрочок більш ніж 5 або 6 тисячам підприємств, оскільки це «законна можливість, представлена ​​Податковим кодексом платникам податків».

«Вся справа вигадана. Суспільство тривалий час вводили в оману, обманювали, намагаючись їм видати одне за інше. Я не знаю, що це було», – сказав Насіров.

Він підкреслив, що продовжує залишатися головою ДФС, а повернутися на роботу – це його обов'язок.

Нагадаємо, 10 листопада прокурори САП направили до суду складений детективами НАБУ обвинувальний акт з приводу Романа Насірова.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО