Кабмін призначив Клімкіну нового заступника

Кабінет міністрів України призначив кадрового дипломата Василя Боднара заступником Павла Клімкіна.

Про це повідомив держсекретар МЗС Андрій Заєць, пише «Слово і Діло».

«Кабмін розпорядженням 838 призначив Василя Боднара заступником МЗС України. Щиро радіємо за колегу і вітаємо з високим призначенням! Енергії та наполегливості в боротьбі за інтереси України!», - написав Заєць на своїй сторінці в соцмережі Twitter в суботу 25 листопада.

Боднар закінчив факультет міжнародних відносин, а також юридичний факультет Львівського національного університету ім.І.Франка. У 1999 пройшов навчальний курс з питань європейської інтеграції в нідерландському інституті міжнародних відносин.

2000-2004 рр. займався посаду третього, другого секретаря посольства України в Росії. У 2004-2006 рр. виконував обов'язки начальника відділу Туреччини та Південного Кавказу МЗС України.

У 2006-2010 рр - перший секретар, радник посольства України в Польщі.

У 2013-2015 - радник-посланик посольства України в Туреччині, з травня 2015 призначений генеральним консулом України в Стамбулі.

У березні 2016 року президент України Петро Порошенко призначив генконсула України в Стамбулі Боднара представником України при Організації Чорноморського економічного співробітництва.

Нагадаємо, 27 вересня Кабінет міністрів України звільнив Вадима Пристайка з посади першого заступника міністра закордонних справ.

Раніше стало відомо, про що Клімкін говорив у Брюсселі.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО