НАЗК спіймало 3 депутатів на конфлікті інтересів

Національне агентство із запобігання корупції направило до суду протоколи про адміністративні правопорушення щодо 3 депутатів Волноваської райради Донецької області.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК, пише «Слово і Діло».

Йдеться про В'ячеслава Мельника, Івана Мельника та Богдана Рогаченка, які порушили вимоги частини першої статті 172-7 (вчинення дій або ухвалення рішень в умовах реального конфлікту інтересів) КпАП.

«Під час засідання районної ради чиновники не повідомили про наявність у них реального конфлікту інтересів і вчинили дії в умовах реального конфлікту інтересів, а саме – взяли участь у голосуванні районної ради в інтересах підприємства, в якому є керівниками», – повідомили в НАЗК.

Відзначається, що Іван і В'ячеслав Мельники є співзасновниками підприємства, а Богдан Рогаченко –заступником гендиректора.

Нагадаємо, триває розслідування замаху на Ігоря Мосійчука. Ввечері 25 жовтня біля входу до редакції телеканалу Espreso.tv стався вибух, який згодом був кваліфікований слідством як теракт. У результаті теракту постраждали народний депутат Ігор Мосійчук (Радикальна партія) і політолог, директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО