Через пожежу в одеському санаторії провели евакуацію – відео

Увечері, 1 листопада, в санаторії «Червоні зорі» на вулиці Бернардацці в Одесі сталася сильна пожежа.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на місцеве видання «Думська».

За інформацією видання, горить двоповерховий занедбаний корпус, вогонь поширився на другий поверх і дах будівлі, яка згодом обрушилася. Всього в 5 метрах від пожежі знаходяться приватні житлові будинки та їх жителів через небезпеку загоряння евакуювали, рятувальники роблять спроби, щоб вогонь не перекинувся на сусідні будівлі.

За словами пожежників, площа спалаху склала 500 квадратних метрів. В гасінні задіяно чотири пожежні розрахунки, шість одиниць техніки. Інформації про жертви і постраждалих поки немає. У той же час стало відомо, що на території санаторію не працюють пожежні гідранти і рукава тягнуть до найближчих гідрантів, які знаходяться в 100 метрах від пожежі.

За інформацією місцевих жителів, це не перший пожежу, що виникла на території, раніше там горів склад. За словами сусідів санаторію, 1 листопада в корпусі оселилися двоє бездомних - чоловік і жінка. Можливо, вони там і загинули. Пожежні поки цю інформацію не підтвердили.

Раніше в Хмельницькому центрі соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик» увечері 31 жовтня сталася пожежа, 38 дітей евакуювали.

Нагадаємо, в ніч на 16 вересня в дитячому таборі «Вікторія» в Одесі згоріла двоповерхова дерев'яна будівля, двоє дітей загинули, ще одна дитина зникла безвісти. Посадовій Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області повідомили про підозру в рамках розслідування.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО