Голова «Укрпошти» розповів про зміни в роботі підприємства

«Укрпошта» змінюватиме формати відділень і надаватиме більш широкий спектр послуг.

Про це заявив виконувач обов'язків гендиректора держпідприємства Ігор Смілянський в інтерв'ю «Укрінформу», передає «Слово і Діло».

«Ми зробили головний акцент на розвитку логістичних послуг – активно співпрацюємо з підприємцями із сегмента електронної комерції й розвиваємо фінансові послуги. З огляду на тенденції ринку, також будемо міняти формат відділень», – повідомив Смілянський.

«Це має бути і банк, і пошта, і роздрібний магазин. Іншими словами, фінансово-логістичний оператор, який зможе забезпечити на високому рівні базові потреби населення. Звичайно, формат цих відділень залежатиме від розмірів населеного пункту, його віддаленості», – розповів він.

«Ми продовжили графік роботи для понад 1600 відділень – частина працюватиме до 20:00, частина – до 21:00, а в Києві й великих обласних центрах збільшили кількість відділень, які працюють цілодобово. Також перевели на режим роботи без обідніх перерв», – повідомив Смілянський.

Керівництво намагається на законодавчому рівні домогтися для «Укрпошти» права здійснювати фінансові операції.

«Закон зараз на розгляді у Верховній Раді. У ньому ми пропонуємо надати «Укрпошті» право мати базові фінансові рахунки, ощадні рахунки й картки. Це все. Багато хто боїться, що ми почнемо видавати кредити. Цього не буде», – заявив Смілянський.

Раніше в «Укрпошті» заявили про підвищення тарифів.

Нагадаємо також, що в «Укрпошті» розповіли, навіщо їм ліцензія на газ.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО