У Міноборони назвали суму на медичне забезпечення ЗСУ

Міністерство оборони України отримало 236 мільйонів гривень із держбюджету на медичне забезпечення Збройних сил України.

Про це заявив речник Міністерства оборони України з питань АТО Дмитро Гуцуляк під час брифінгу в п'ятницю, 8 вересня, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Кошторисом Міністерства оборони України на 2017 рік на медичне забезпечення Збройних сил України передбачено 327 мільйонів гривень, з яких Міноборони вже отримало 236 мільйонів 5 тисяч гривень. Близько 150 мільйонів із цих коштів витрачено на закупівлю медикаментів та оплату медичного обладнання», – сказав Гуцуляк.

Він також зазначив, що з початку року до військово-медичних закладів та військових частин Збройних сил України надійшло благодійної допомоги в натуральному вигляді на суму близько 75 млн грн.

Раніше повідомлялося, що військовослужбовці, які виконують завдання в зоні АТО, отримають нові комплекти зимового одягу до кінця вересня.

Також міністр оборони Степан Полторак затвердив виділення 1 мільярда гривень на будівництво 100 гуртожитків для військовослужбовців.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО