«Радикальний запит» до президента: чи слухатимуть депутати щотижневі звіти Порошенка в Раді

Член фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук стримав свій минулорічний радикальний депутатський запал і за 9 місяців так і не наважився винести на розгляд Верховної Ради питання про щотижневі звіти президента України Петра Порошенка.

Тим часом «Слово і Діло» нагадує, що в листопаді 2016 року Мосійчук в ефірі одного з телеканалів обіцяв підготувати депутатський запит до Порошенка та винести питання про щотижневі звіти очільника держави на розгляд парламентарів.

Проте далі слів справа не пішла: чи то депутат вирішив не перевантажувати себе й своїх колег зайвими обсягами інформації, чи завбачливо потурбувався про економію часу самого Порошенка. , Крім того, Мосійчук, очевидно посоромився турбувати президента депутатськими запитами щодо його політики на Донбасі та дипвідносин зі США.

Нагадаємо, що сьогодні, 7 вересня, депутати мали нагоду заслухати щорічний виступ президента у стінах Верховної Ради. Попереднього разу Порошенко виступав перед українськими парламентарями 6 вересня 2016 року.

Варто зазначити, що таким самим чином завершилася «відчайдушна боротьба» Мосійчука з фармацевтичною мафією: після розмов про роботу над законопроектом щодо посилення кримінальної відповідальності за виготовлення фальсифікату ліків депутат так і не зареєстрував його в парламенті.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО