Парубій назвав п'ять головних реформ для Ради

Реформи освіти, медицини, завершення судової реформи, пенсійна та реформа парламенту – це питання, на яких сконцентруються депутати Верховної Ради протягом сьомої сесії VIII скликання.

Про це розповів спікер парламенту Андрій Парубій під час погоджувальної ради парламенту 4 вересня, повідомляє «Слово і Діло».

Голова ВР запропонував загальну логіку роботи парламенту восени. За його словами, «ця осінь має пройти під знаком реформ».

«Минулої весни ми напрацювали базу роботи для багатьох важливих і фундаментальних реформ, і в нас є шанс, і я впевнений, достатньо відповідальності, щоб кожну з тих реформ ми могли розглянути в залі. Серед головних я б назвав реформу освіти, реформу медицини, завершення судової реформи, пенсійну реформу й реформу парламенту ... Я переконаний, що кожна з цих реформ вимагає дуже детального, фундаментального й глибокого розгляду, кожна з них несе важливі зміни в свою сферу, і за кожною з реформ стоять долі людей», – сказав Парубій.

Він висловив переконання, що кожну із запропонованих реформ парламент має розглянути за повною процедурою.

Раніше повідомлялося, що Парубій не впорався з обіцянкою виставити на голосування законопроект про покарання за неперсональное голосування.

Нагадаємо, 12 липня 2017 року Парубій пообіцяв, що зупинятиме виступи депутатів не за темою, а також за вживання лайки та образ.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО