Під Міністерством екології проходить мітинг

Біля Міністерства екології та природних ресурсів зібралися близько 300 мітингувальників, які вимагають задовольнити інтереси користувачів мисливських угідь.

Про це повідомляють «Стражі.Еспресо», передає «Слово і Діло».

Відзначається, що люди зібралися під Міністерством через постійне нехтування законними правами та інтересами користувачів мисливських угідь, які докладають чимало зусиль для розвитку важливої ​​галузі – мисливського господарства.

Основні вимоги мітингувальників: це негайно затвердити ліміти та звільнити посадовців, винних у порушенні законодавства. Вони також вимагають включення до громадської ради представників мисливської галузі, а також виключити з громадської ради Мінприроди членів, які, не оперуючи необхідними даними й спотворюючи офіційну статистику, вводять в оману чиновників.

Раніше «Слово і Діло» вивчило історію найбільш екологічно забрудненого міста Європи – Маріуполя, й дізналося, як вирішувалася ця проблема кілька останніх десятиліть.

Нагадаємо, раніше прокуратура АР Крим попередила про ризики екологічної катастрофи через будівництво Керченського мосту.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО