«Екватор» скликання Верховної Ради: що з обіцяного депутати встигли виконати за 2,5 роки

15 травня о 14:30 в приміщенні інформаційного агентства «УНІАН» (Хрещатик, 4) відбудеться прес-конференція на тему: «Екватор роботи парламенту. Скільки передвиборчих обіцянок виконано».

Перша половина 5-річного терміну роботи Верховної Ради VIII скликання добігає кінця. Хто з депутатів виправдав своє перебування в головному законодавчому органі країни, а хто приходить до будівлі на Грушевського виключно задля особистих і партійних бізнес-інтересів? Які фракції та депутатські групи більш відповідальні перед своїми виборцями, а які використали передвиборчі програми виключно для потрапляння до парламенту?

Про результати аналітичних досліджень, проведених порталом «Слово і Діло» за 2,5 роки роботи VIII скликання Верховної Ради, під час прес-конференції розкажуть його шеф-редактор Катерина Пітєніна та політолог Валентин Гладких.

Спікери озвучать кількість передвиборчих обіцянок партій та депутатів-мажоритарників щодо яких не ведеться робота, та розкажуть, що уже зроблено народними обранцями з того, що вони наобіцяли перед виборами.

Акредитація за телефоном: +38(067) 575-98-39 Владлена.

Нагадаємо, за підсумком перших двох років роботи парламенту народні депутати в середньому виконали лише кожну десяту обіцянку. Самостійно ознайомитися з поточним рейтингом відповідальності депутатів Ради можна за посиланням.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО