НАТО допоможе Україні зі створенням центрів психологічної реабілітації учасників АТО

Президент України заявив, що Київ за підтримки трастових фондів НАТО працює над створенням в Україні центрів психологічної реабілітації учасників АТО.

Про це Петро Порошенко сказав під час представлення української збірної на Invictus Games у неділю, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «112 Україна».

«Коли я зустрічався в Латвії з нашими пораненими, які там проходять лікування, я отримав дуже хвилюючу пропозицію. А чому ми з українських «нескорених» не створимо Центри психологічної реабілітації, щоб вони своїм рухом, своїм драйвом заряджали всіх демобілізованих, поранених... Я дуже вдячний хлопцям за цю ініціативу і хочу підкреслити, що ми разом із трастовими фондами НАТО спільно розробляємо програми реабілітації українських військових, в тому числі й психологічної реабілітації», – заявив Глава держави.

Нагадаємо, раніше про готовність прийняти на оздоровлення учасників бойових дій з України, а також їхніх дітей заявили в Угорщині. А в Києві рішення про відкриття центру допомоги учасникам АТО було ухвалене ще в грудні минулого року.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО