Доба в АТО: бойовики 45 разів обстріляли українських військових, 4 поранених

Російсько-окупаційні підрозділи продовжують збройні провокації проти сил АТО - за минулу добу зафіксовано 45 обстрілів позицій ВСУ.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

На Приморському напрямку по морським пихотинцам у районі Водяного противник бив з мінометів калібру 120 мм, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів. Міномети калібру 82 мм використовував в районі Красногорівки. Озброєння БТР, протитанкові гранатомети і кулемети великих калібрів застосовував по оборонцях Павлополя. За захисникам Широкиного ворог вів вогонь із озброєння БМП, а під Гнутовим і Талаківкою морських піхотинців обстрілював зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку під вогнем мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів виявилися захисники Авдіївки, Кам'янки і Зайцевого. Опорні пункти в районі Верхньоторецькому противник обстріляв з 82-міліметрових мінометів, а захисників Досвідченого – з кулеметів великого калібру. По позиціях поблизу населеного пункту Піски ворог відкрив вогонь з протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку захисників Кримського і Катеринівки підрозділу російсько-окупаційних військ накривали вогнем з мінометів калібру 120 мм та гранатометів. Захисників Попасної ворог обстрілював з гранатометів, а захисників Станиці Луганській – зі стрілецької зброї.

За минулу добу четверо військовослужбовців Збройних сил України отримали поранення.

Раніше, в ОБСЄ повідомляли про деескалацію в зоні АТО.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО