Кириленко розповів, коли буде створено меморіал Героїв Небесної сотні

Віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко повідомив про те, що створення Національного меморіального комплексу Героїв Небесної сотні - Музею Революції гідності займе близько двох років.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми чітко розуміємо, що за 2 роки як мінімум, або як максимум, я думаю, повинен з'явитися меморіал і повинен з'явитися Музей Революції гідності», - сказав Кириленко.

Як зазначив міністр, композиція, котра зараз знаходиться в декількох музеях Києва, через два роки буде розміщуватися в одному приміщенні.

Кириленко також сказав, що складність створення меморіалу в тому, що він повинен припасти «до серця» кожному українцеві.

Нагадаємо, що 23 червня 2016 року віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко заявив, що книжкова продукція з Російської Федерації, яка має пропагандистський характер не поступатиме в Україну і виконав свою обіцянку.

26 лютого 2016 року Кириленко заявив, що має намір якомога швидше встановити в Києві та Чернівцях пам'ятники Івану Миколайчуку, але ця обіцянка так і не була втілена в життя.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО