Директор «Євробачення» пишається підготовкою України до конкурсу

Виконавчий директор конкурсу «Євробачення» Юн Ула Санн залишився задоволений належним рівнем підготовки України до проведення пісенного конкурсу.

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Питання, які були протягом семи-восьми місяців, були вирішені, і я з гордістю повідомляю, що ми повністю готові до проведення конкурсу в травні», - сказав він.

Під час щорічної зустрічі глав делегацій країн-учасниць «Євробачення», яка відбулася в Києві, представники цих країн відвідали головну арену травневих шоу - Міжнародний виставковий центр, познайомилися з командою організаторів, а також провели робочу зустріч, під час якої ознайомилися з основними аспектами підготовки до «Євробачення-2017».

Під час робочих зустрічей в Києві організатори цьогорічного Євробачення розповіли про дизайн сцени, її технічні характеристики, можливі спецефекти і графіку, подробиці травневих шоу і продакшена.

Також гості були ознайомлені з організацією роботи основної команди під час тижнів «Євробачення-2017» і планом спеціальних подій в рамках пісенного конкурсу. Окрема доповідь організаторів була присвячена питанню безпеки.

Нагадаємо, що півфінали 62-го за рахунком пісенного конкурсу відбудуться 9 і 11 травня. Фінал «Євробачення-2017» - 13 травня. Україна виступить під 22-м номером у фіналі «Євробачення-2017».

Як повідомлялося, церемонія відкриття міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення» пройде 7 травня на площі Конституції в Києві.

Нагадаємо, 13 березня назвали ім'я артиста, який представить Росію на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2017» в Києві.

Зокрема проведення «Євробачення-2017» в столиці України може принести прибуток в 600 мільйонів гривень.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО