Відкриття «Євробачення» пройде на площі Конституції в Києві

Читать на русском
Церемонія відкриття міжнародного пісенного конкурсу Євробачення пройде 7 травня на площі Конституції в Києві.

Церемонія відкриття міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення» пройде 7 травня на площі Конституції в Києві.

Про це розповів креативний директор подій «Євробачення» Сергій Проскурня, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Громадське».

«7 травня – церемонія «червоної доріжки» та урочисте відкриття пісенного конкурсу «Євробачення», – сказав він.

За словами Проскурні, для церемонії підготовлена червона доріжка рекордною довжиною 265 метрів.

Також організатори конкурсу розповіли, що місце обрали з метою показати Київ у сучасному та історичному зрізі.

Клімкін: відправити Самойлову на «Євробачення» від РФ – це провокаціяМіністерство закордонних справ України вважає черговою російською провокацією участь Юлії Самойлової в «Євробаченні».

Крім того, з 4 до 14 травня на Хрещатику функціонуватиме село Eurоvision – локація, в якій розмістять фанатів, гостей столиці та киян. На ній будуть розташовані сцена, фанзона та зона фудкорту.

«Це буде єдина публічна локація, де транслюватимуть півфінали та фінал», – розповів івент-менеджер заходу Кирило Воронов.

Одночасно у виставковому центрі «Парковий» буде організована зона для акредитованих фанів і делегацій, яка також функціонуватиме з 4 до 14 травня.

Нагадаємо, 13 березня назвали ім'я виконавця, який представить Росію на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2017» в Києві. Нею стане співачка Юлія Самойлова.

Згідно з прогнозами КМДА, проведення «Євробачення-2017» у столиці України може принести прибуток у 600 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: