З початку доби бойовики 42 рази обстріляли сили АТО – штаб

З початку сьогоднішньої доби бойовики обстріляли позиції українських військових 42 рази, один військовослужбовець поранений.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«42 обстріли позицій Збройних сил України зафіксовано з початку доби», - йдеться в повідомленні.

На маріупольському напрямку проросійські бойовики обстріляли опорні пункти біля Павлополь з 122-мм артилерії. По позиціях біля Широкиного, Водяного та Чермалика вівся вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів, під Новотроїцьким працював снайпер противника.

На донецькому напрямку тривають обстріли опорних пунктів поруч з Опитним, Авдіївкою, Верхньоторецьким, Зайцевим, Луганським, Новгородським і Світлодарськом з кулеметів великого калібру, гранатометів і мінометів калібру 82 мм.

Крім того, захисники Авдіївки і шахти Бутівка були обстріляні з танка.

На луганському напрямку російські окупанти вели вогонь по позиціях українських захисників поблизу Кримського та Попасної з гранатометів різних систем, а згодом залучили міномети калібру 82 і 120 мм. А біля Новоалександровки - зі стрілецької зброї та СПГ. Поранений один український військовослужбовець.

За минулу добу російсько-окупаційні війська 82 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, застосовуючи реактивні системи залпового вогню «Град» (при обстрілі Авдіївки) і 82, 120-мм міномети.

Раніше повідомлялося про бої поблизу Мар'їнки, де ворожі війська вели обстріл сил АТО з танків.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО