Українські силовики не пропускають до зони АТО автомобілі волонтерів

Читать на русском

Українські силовики не пропускають автомобілі з гуманітарною допомогою від волонтерів на блокпостах біля Слов'янська і Краматорська Донецької області в зоні проведення АТО. На свій концерт в Слов'янську не може приїхати  і музикант Сергій Жадан.

Автомобілі волонтерів на під'їзді до Слов'янська і Краматорська блокують українські силовики.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала керівник мобільної інструкторської групи «Марусині ведмеді» ВДВ Збройних сил України Олена Біленька, відома під псевдонімом «Маруся Звіробій»,- повідомляє «Слово і Діло».

Українські силовики не пропускають автомобілі з гуманітарною допомогою від волонтерів на блокпостах біля Слов'янська і Краматорська Донецької області в зоні проведення антитерористичної операції.

«Дзвонять волонтери. Під Слов'янськом, Краматорськом стоять завантажені гуманітарною допомогою машини. На блокпостах наказ - волонтерів не пропускати», - написала вона в понеділок вранці.

Також український письменник, музикант і волонтер Сергій Жадан в соцмережі повідомив про проблему з в'їздом до Слов'янська.

«Стоїмо на блокпості в Слов'янську з групою музикантів. У нас сьогодні два виступи перед військовими. Не пропускають. Посилаються на якийсь новий наказ. Припускаю, що не пропускають через блокаду», - повідомив він і висловив надію, що концерти все-таки вдасться зіграти.

Нагадаємо, ввечері 12 березня прес-центр штабу АТО повідомив, що в зв'язку зі збільшеною в останні дні загрозою терактів на об'єктах інфраструктури Донецької та Луганської областей у зоні проведення АТО посилені заходи з гарантування безпеки.

Раніше бойовики з «Градів» обстріляли Авдіївку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: