СБУ затримала керівника «Офіцерського корпусу» Володимира Рубана

Співробітники Служби безпеки затримали керівника українського центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимира Рубана на контрольно-пропускному пункті «Мар'їнка» в Донецькій області.

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook прес-секретар СБУ Олена Гітлянська, передає «Слово і Діло».

Затримання здійснено у зв'язку з фактом порушення ним встановленого порядку перетину лінії розмежування в зоні проведення АТО.

«У Донецькій області СБУ проводить опитування !!! Володимира Рубана в зв'язку з фактом порушення ним встановленого порядку перетину лінії розмежування в районі проведення АТО. Також вивчається питання про можливе скасування дозволу про перетин лінії зіткнення фізичній особі громадянину України Рубану В.В», – написала Гітлянська.

Нагадаємо, що керівник українського центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимир Рубан та депутат Верховної Ради Надія Савченко прибули на окуповану територію Донецької області.

Зустріч нардепа Надії Савченко з ватажками бойовиків Олександром Захарченко та Ігорем Плотніцькім організував керівник Центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимир Рубан.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО