Названо найкращі пляжі на курортний сезон-2017

Туристичний сервіс TripAdvisor склав список найкращих пляжних напрямків на поточний сезон, поставивши бразильський пляж Baia do Sancho на перше місце.

Про це повідомляється на сайті туристичного сервісу, «Слово і Діло», посилаючись на Lenta.ru.

Цей пляж, який отримав нагороду «Вибір туристів 2017 року, розташований на архіпелазі Фернанду-ді-Норонья, що знаходиться в 350 кілометрах від північно-східного узбережжя Бразилії. Як відзначили в TripAdvisor, відпочивати на Baia do Sancho можна протягом року.

 Друге місце в рейтингу з 25 позицій отримав пляж в затоці Грейс-Бей на острові Провіденсіалес, що входить до складу Британської заморської території Теркс і Кайкос в Атлантичному океані. Замкнув трійку Eagle Beach на острові Аруба в Карибському морі. Четверту сходинку посів пляж Playa Paraiso на Кубі, п'яту - пляж Siesta Beach у Флориді (США).

У топ-10 також увійшли прибережні зони відпочинку в Іспанії, Мексиці, на Андаманських островах, в Греції і Еквадорі. Лідером європейського рейтингу став пляж Ла Конча в іспанській Країні Басків. Російські зони відпочинку в обидва списки не потрапили.

Вибір «Премія туристів» присуджується експертами TripAdvisor на основі відгуків туристів на сайті турсервісу.

Нагадаємо, Міністерство економічного розвитку і торгівлі створило Національній туристичній організації.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО