З початку року СБУ розкрила 11 терористичних актів

Служба безпеки України розкрила з початку року 11 терористичних актів, що супроводжувалися підвищеною небезпекою для життя і здоров'я людей, в результаті застосування вибухових пристроїв.

Про це свідчать результати окремих напрямків роботи СБУ, опублікованих на сайті відомства, передає «Слово і Діло».

«Всього з початку року знищено 15 вибухових пристроїв, призначених для вчинення терористичного акту. Встановлено 110 і затримано 56 учасників терористичних та диверсійно-розвідувальних груп, причетних до підготовки або вчинення терористичного акту. Розкрито 11 терористичних актів, що супроводжувалися підвищеною небезпекою для життя і здоров'я людей, в результаті застосування вибухових пристроїв», - йдеться в результатах.

Крім того, зазначається, що було розшукано 168 виконавців анонімних загроз терористичного характеру. Розпочато 143 кримінальних виробництва проти «телефонних терористів».

Також виявлено понад 100 і затримано 46 осіб, причетних до діяльності міжнародних терористичних і релігійно-екстремістських організацій.

Нагадаємо, Служба безпеки України виявила 247 кібератак, об'єктами яких були сайти дипломатичних установ, правоохоронних структур, об'єктів інфраструктури.

Раніше в Службі безпеки України володіють інформацією про 27 українських військовослужбовців, що прийняли сторону самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» після перебування в полоні бойовиків.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО