Ситник заявив, що Онищенко має кілька громадянств

Народний депутат Олександр Онищенко має кілька громадянств.

Про це заявив директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник у інтерв'ю «Дзеркалу тижня», передает «Слово і Діло».

Так, відповідаючи на питання щодо того, чи відомо НАБУ, що Онищенко отримав грецький паспорт на прізвище Anichidis, Ситник зазначив, що у нардепа є кілька паспортів.

«Ми точно знаємо, що в нього (Олександра Онищенка, - ред.) не один паспорт, але для можливості подальшого успішного затримання й екстрадиції поки що нічого не говоритимемо», - сказав він.

Разом з тим, на запитання журналістів, чи відомо йому нове, грецьке, прізвище Онищенка - Anichidis, Ситник відповів ствердно. «Це прізвище я чув», - сказав Ситник.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура України викликає Онищенка на допит 13 грудня 2016 року за озвученими фактами корупції у вищих ешелонах влади.

Раніше повідомлялося, що причетність екс-глави виборчого штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Пола Манафорта до «чорної бухгалтерії» Партії регіонів не відповідає дійсності.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО