Окупанти 40 разів обстріляли українські позиції

Протягом минулої доби російсько-окупаційний контингент продовжив обстріли наших позицій із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

По Широкиному окупанти вели вогонь зі 152 та 122 міліметрової артилерії, там же наші позиції обстріляв і танк. Під вогонь артилерії та мінометів потрапило і Гнутове. Також на Маріупольському напрямку з мінометів окупанти обстрілювали Красногорівку, Бердянське, Водяне, Новотроїцьке. З гранатометів – Мар’їнку.

На Луганському напрямку з 122 міліметрової артилерії обстріляли Троїцьке, з мінометів – Новоолександрівку, Золоте, Оріхове, Малинове, Новозванівку та Кримське. З озброєння БМП та стрілецької зброї – Станицю Луганську.

На Донецькому напрямку по наших позиціях в районі Авдіївки вогонь вів танк та БМП, а з гранатометів та стрілецької зброї окупанти обстріляли Піски. Загалом за вказаний період відбулося 40 обстрілів.

Раніше голова МЗС України Павло Клімкін розповів, що у Росії і України немає спільного бачення по «дорожній карті» щодо врегулювання конфлікту на Донбасі.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО