Грибовицька трагедія: прокуратура оголосила підозру чиновнику Львівської міськради

Прокуратура Львівської області оголосила про підозру начальнику управління житлового господарства Львівської міськради Юрію Гольцю.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, передає «Слово і Діло».

«Зараз йому обирають запобіжний захід. Звинувачення стосуються питання діяльності департаменту житлового господарства та інфраструктури в частині контролю дій ЛКП «Збиранка» за складування сміття та обвал на полігоні в Грибовичах», – йдеться в повідомленні.

В юридичному управлінні Львівської міської ради дивуються тому, що розслідування справи щодо підпалу сміттєзвалища в Грибовичах гальмується.

«Ми через суд зобов'язали Жовківскую поліцію внести відомості до єдиного реєстру кримінальних проваджень. Правоохоронні органи мають звернути увагу не лише на працівників міської ради Львова, але й на всі інші служби, які були причетні до роботи звалища, до ліквідації наслідків підпалу, до пошукових робіт тощо», – зазначили в міськраді.

Нагадаємо, 30 травня на сміттєзвалищі в селі Грибовичі поблизу Львова стався обвал, в результаті якого під 20-метровим шаром сміття опинилися п'ятеро осіб.

16 серпня Галицький районний суд Львова за клопотанням прокуратури Львівської області обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою колишньому директору та заступнику директора ЛКП «Збиранка».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО