У БПП ще не обговорювали скасування безвізового режиму з Росією

Фракція «Блоку Петра Порошенка» досі не обговорювала питання про можливе скасування безвізового режиму з Російською Федерацією та вважає, що рішення з цього питання має бути виваженим і продуманим.

Про це заявив заступник глави парламентської фракції Сергій Березенко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Такої дискусії ми на фракції не провели. Нам потрібно буде провести консультації, зокрема з паном Клімкіним, із Міністерством закордонних справ, тому що всі наші зусилля зі збереження миру можуть бути перекреслені якимись не до кінця продуманими діями», – розповів Березенко.

Він вважає, що насамперед потрібно думати про можливі наслідки, наприклад, про те, що таке рішення може спричинити загострення ситуації на лінії зіткнення в зоні проведення АТО на Донбасі.

Нагадаємо, що після арешту в Росії українського журналіста Романа Сущенка глава Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що не виключає розгляду питання про запровадження візового режиму з РФ та розширення санкцій.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО