«Партія регіонів» заплатила американському журналісту за інтерв'ю з Азаровим – нардеп

«Партія регіонів» заплатила американському журналісту Ларрі Кінгу 225 тисяч доларів за інтерв'ю з колишнім прем'єр-міністром Миколою Азаровим.

Про це під час прес-конференції розповів народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко, повідомляє «Слово і Діло».

«Гроші з тіньової каси «Партії регіонів» отримав, наприклад, Ларрі Кінг, відомий американський журналіст, який був десятиліттями ведучим програми CNN. Він отримав від тіньової каси «Партії регіонів» 225 тисяч доларів», – заявив нардеп.

За словами головного редактора інтернет-видання «Українська правда» Севгіль Мусаєвої, Ларрі Кінг отримав цю суму за інтерв'ю з екс-прем'єром Азаровим.

Також Лещенко розповів, що, згідно з документами, «ПР» здійснювала фінансування свого європейського офісу (European Centre for a Modern Ukraine), співзасновниками якого є троє «регіоналів» – Леонід Кожара, Віталій Калюжний та Євгеній Гєллєр.

Нагадаємо, раніше співробітники Спеціалізованої антикорупційної прокуратури взяли зразки почерків глави Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського та деяких екс-депутатів.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО