Розвідка назвала втрати бойовиків на Донбасі

Головне управління розвідки міністерства оборони України заявила, що за минулу добу в зоні АТО отримали поранення дев'ять російських військовослужбовців.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр ГУР МО.

«Протягом доби поранено дев’ятьох російських військовослужбовців зі складу: 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) – чотирьох; 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) – одного; 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) – одного; трьох військовослужбовців ЗС РФ зі складу не встановленого підрозділу 2 АК (Луганськ)», - повідомили в розвідці.

Також в Міноборони зафіксували перекидання озброєння та військової техніки і паливно-мастильних матеріалів з території РФ в окуповані райони Донбасу. За 5-7 серпня з РФ прибули чотири вагони із запасними частинами до танків та сім цистерн із паливно-мастильними матеріалами, чотири криті вагони та шість цистерн із паливно-мастильними матеріалами, п’ять танків (три Т-72 та два Т-64), три БМП-2, дві 152-мм самохідні артилерійські установки, п’ять вантажних автомобілів «Урал» та два вагони з особовим складом.

Нагадаємо, за минулу добу російські окупаційні війська 47 разів відкривали вогонь по підрозділах Сил АТО.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО