Бойовики інсценували обстріл журналістів для телебачення – ГУР

Бойовики 2-го армійського корпусу ЗС РФ спільно з представниками російських ЗМІ відзняли постановочне відео, в якому інсценовано потрапляння під обстріл сил АТО журналістів поблизу міста Дебальцеве.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

«27 липня ц. р. під час «роботи» представників російських і проросійських ЗМІ на передових позиціях 7-ї окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) та 6-го окремого механізованого полку (Стаханов) 2-го АК (Луганськ) ЗС РФ відзнято постановочне відео, в якому інсценується потрапляння «під обстріл сил АТО» журналістів поблизу н. п. Дебальцеве», – йдеться в повідомленні.

Підготовлені відеоматеріали та коментарі плануються до розміщення на проросійських каналах телебачення та інформаційних сайтах мережі Інтернет.

Інформаційні провокації на тимчасово окупованих територіях сходу України для звинувачення сил АТО в порушенні Мінських домовленостей і Міжнародного права застосовуються регулярно.

Як повідомлялося раніше, Україна розцінює систематичні обстріли БПЛА Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ з боку бойовиків 1-го і 2-го АК ЗС РФ як намір приховати відомості про розташування військової техніки.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО